office@efms.ro 031 438 08 42

Profesionalism
Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, oferim servicii eficiente si calitative de curatenie birouri utilizand cele mai performante echipamente si produse de curatare specializate de pe piata.
Siguranta
Dispunem de personal calificat pentru a va oferi servicii de curatenie birouri, sigure si optime, fiecare echipa fiind construita pe baza unor selectii si analize profesionale. In plus, suntem asigurati impotriva daunelor provocate in timpul prestarii serviciilor.
Flexibilitate
Pe langa programele standard pentru serviciile de curatenie birouri, oferim si ne adaptam in functie de solicitarile fiecarui client. Serviciile de curatenie se pot realiza in timpul programului de lucru, dar puteti opta si pentru servicii dupa terminarea programului de lucru.
Satisfactie garantata
Curatam in profunzime fiecare suprafata, pana la cel mai mic detaliu, dorindu-ne sa va ofeim servicii de curatenie birouri la cel mai inalt nivel – de aceea suntem convinsi ca veti fi multumiti de serviciile companiei noastre.

Despre noi

Fondata in anul 2007, Exclusive Facility Management Services este o companie specializata in prestarea de servicii de facility management.

Bazandu-si activitatea pe calitatea ridicata a serviciilor oferite, compania noastra a reusit sa obtina prin lucrarile efectuate aprecierea unanima a clientilor cu care am colaborat.

Prin utilizarea echipamentelor de ultima generatie si a consumabilelor din game profesionale, precum si a personalului calificat, calitatea serviciilor noastre asigura intotdeauna deplina satisfactie chiar si celor mai exigenti dintre clienti.

Dincolo de calitatea excelenta a serviciilor, trasatura definitorie a activitatii noastre este totala flexibilitate in stabilirea pachetelor de servicii. Astfel, cerintele si nevoile fiecarui client in parte reprezinta intotdeauna criteriul de personalizare a serviciilor oferite.

Pentru noi, Facility Management înseamna permanenta imbunatatire a conditiilor, asigurarea unor standarde înalte de siguranta, reducerea consumului de energie şi prevenirea aparitiei problemelor. Tratata ca un întreg, orice cladire va oferi ambientul ideal în care oamenii să găseasc un mediu placut de lucru sau relaxare sau chiar de locuit.

Pentru toti clientii nostri, Exclusive Facility Management Services este sinonimul serviciilor de facility management la standarde ridicate, perfect adaptate cerintelor fiecaruia si mereu indreptate catre maxima satisfactie.