office@efms.ro 031 438 08 42

Despre noi

Fondata in anul 2007, Exclusive Facility Management Services este o companie specializata in prestarea de servicii de facility management.

Bazandu-si activitatea pe calitatea ridicata a serviciilor oferite, compania noastra a reusit sa obtina prin lucrarile efectuate aprecierea unanima a clientilor cu care am colaborat.

Prin utilizarea echipamentelor de ultima generatie si a consumabilelor din game profesionale, precum si a personalului calificat, calitatea serviciilor noastre asigura intotdeauna deplina satisfactie chiar si celor mai exigenti dintre clienti.

Dincolo de calitatea excelenta a serviciilor, trasatura definitorie a activitatii noastre este totala flexibilitate in stabilirea pachetelor de servicii. Astfel, cerintele si nevoile fiecarui client in parte reprezinta intotdeauna criteriul de personalizare a serviciilor oferite.

Pentru noi, Facility Management înseamna permanenta imbunatatire a conditiilor, asigurarea unor standarde înalte de siguranta, reducerea consumului de energie şi prevenirea aparitiei problemelor. Tratata ca un întreg, orice cladire va oferi ambientul ideal în care oamenii să găseasc un mediu placut de lucru sau relaxare sau chiar de locuit.

Pentru toti clientii nostri, Exclusive Facility Management Services este sinonimul serviciilor de facility management la standarde ridicate, perfect adaptate cerintelor fiecaruia si mereu indreptate catre maxima satisfactie.

Certificarea calitatii

Incepand cu anul 2012, societatea noastra a decis implementarea sistemelor de management al calitatii  specific industriei nostre,si am optat si pentru certificarea acestor sisteme, aspirand la excelenta in calitatea serviciilor noastre. Astfel, in present, societatea noastra detine urmatoarele certificate:

ISO 9001:2008 - Managementul Calitatii
ISO 14001:2004 - Management de Mediu
OHSAS 18001:2008 - Managementul sanatatii si securitatii operationale

Asigurari

Avand in vedere specificul activitatii noastre si avand ca prioritate siguranta si confortul clientilor nostri, societatea noastra este asigurata la o societate de asigurare de top de pe piata romaneasca.

Asigurarile sunt de tipul:

 • Asigurari de raspundere profesionala
 • Asigurari de accidente angajati
 • Asigurari impotriva incidentelor de furt.
 • Asigurari de buna executie- punctual pe contract.

Unitate Protejata

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, incepand cu anul current, ne-am inscris in randul unitatilor protejate.

Ce este o unitate protejată?

Exclusive Facility Management Services, autorizata ca şi unitate protejată, oferă, societăţilor cu peste 50 de angajaţi, posibilitatea de a transforma sumele pe care societatea dumneavoastră le virează către stat, în achiziţionare de Servicii profesionale de curatenie (Conform legii nr. 448/2006, art. 78, alin. 3).
Sub cupola unităţii protejate se deschid oportunităţi persoanelor cu dizabilităţi care constau în:

 • Integrare pe piata muncii
 • Integrare in comunitate
 • Consiliere, susţinere în procesul de identificare, accesare şi menţinerea locului de muncă
 • Colaborarea cu o unitate protejată prezintă si o serie de avantaje printre care enumerăm:
 • Susţinerea dezvoltării activităţii profesionale a persoanelor cu handicap şi impulsionarea acestora în vederea integrării lor sociale;
 • Reducerea costurilor prin redirecţionarea sumelor achitate sub formă de impozit pe servicii;
 • Promovarea imaginii companiei dvs. ca persoană juridică cu valori sociale care susţine integrarea activă a persoanelor cu dizabilităţi pe piaţa muncii din România;
 • Contractul de colaborare cu o unitate protejată poate fi atribuit direct conform legii achiziţiilor publice, acesta nefiind o licitaţie, ci un acord de parteneriat.